Foto och bildhantering

Fotografering inför ett reklamjobb är vanligt i vardagen för att skapa ett personligt och komplett slutresultat för kunden. Många fotografer är ofta komplicerade och har i många fall dyra omkostnader för den lilla kunden, stora kunder har i regel avtal sedan länge med sin fotograf, och de har långa väntetider för nya mindre kunder och arbeten. Så min styrka är eftersom jag normalt inte har avtal med stora aktörer och med arbeten som kräver enorma investeringar som binder upp mitt arbete i långa perioder är att kunna agera snabbt och lokalt. Detta mål främjar mitt lokala områdes kunder.

Som fotograf sedan 70 talet, med olika typer av uppdrag gällande fotografering av allt möjligt från guldobjekt till naturbilder, konst, specialfotografering och grafisk reparation av gamla bilder. Bildretusch och bildsampling på hög nivå, och collage framställning för alla ändamål.

Foto kan även kombineras med teknisk bildhantering på hög nivå, att kombinera foton och bilder i collage eller sätta samman bilder på önskat sätt, eller fotografera av ett gammalt svartvitt foto från familjealbumet och göra förstoringar samt laga skador och kanske till och med färga in bilden på ett naturligt sätt. Möjligheterna är oändliga i denna värld när det gäller foto och bilder.

Med ca 35 års erfarenhet med Adobes Photoshop är allt angående bilder möjligt, bildspel, presentationer, DVD presentationer, bild-DVD och reklam för olika ändamål till både privatperson och företag, kan jag med säkerhet utlova att även Dina önskemål blir verklighet.

Bilderna kan sen tryckas på olika material som fotoaffischer eller på Canvas för längre hållbarhet, storlekarna är flexibla och personliga och kan tillverkas som tavla, poster eller större bild, roll-upp, vepor eller liknande storformat, så kontakta mig för priser på era önskemål.